Normál ár: 147 245,29 Ft

Special Price 110 415,29 Ft

+ -
Kérjük, válasszon méretet
Adja meg a méretet
A szállítási idő 5-7 Nap
Beneficii

- 1 vagy 2 párna A matrac méretétől függően

- 3500.- forint Kedvezmény, ha ágyneműt is vásárol.

- 15.000.-forint Kedvezmény Ha a matracot ágyal együtt vásárolja

- 30 nap Tesztelési időszak

Fizetési mód
Fizetés 12 kamatmentes részletben:
Leírás
A külső huzat viszkóz és pamut keverékéből készült. A szélek 5 cm vastagságú és 14 magasságú poliuretán rudakkal vannak merevítve. Az American Dream Memory Matrac felszíni tervezése Németországban készült. A SomProduct ajánlata: Fektessen Önmagába, Fektessen az Ön kényelmébe !. 350 rugó (200 * 160cm) Rugós huzalátmérő: 2,4 mm Rugók: Bonell rugók, hőkezelt, nagy ellenálló képességgel Sűrűség: 800 g/m2 Anti-allergén vatta sűrűsége: 200 grm2 100%-os gyapjú sűrűsége: 600 gr/m2 Poliuretán hab sűrűsége: 23 kg /m3. A rugók sorai között 4 hosszirányban behelyezett poliuretán gerenda található, hogy növelt rugalmas tartást biztositsanak. Az oldalsó szalaghoz rögzítve 2 szellőzőnyílást alkalmaznak a matrac ideális szellőzéséhez. Technológia: Rugós Matrac Keménységi szint: Közepes – nagyon kényelmes Szellőztetők: Igen Vastagság: 34 cm Fogantyúk: Igen Anti-allergén kezelés: Igen Memory hab: Igen – 6 cm vastag Garancia: 10 ÉV. LEÍRÁS Az American Dream Memory Matrac egy luxus termék, amely kiváló kényelmet biztosít. Az impregnált anyagra egy poliuretán lemez van rögzítve amelynek sűrűsége 23 kg/m3 és vastagsága 3 cm. TERMÉK TECHNOLÓGIA Az ortopédiai rugalmas magot egy impregnált dupla rétegű 800 gr/m² sűrűségű posztó anyag fedi. Rugók száma: kb.. A matracok élettartamának növelése érdekében speciális kúpokat helyeznek be minden rugóba. FELSŐ HUZAT Ez a matrac tartalmaz egy Made in Germany felső huzatot ami tömörítve van egy anti-allergén vatta réteggel textilalapon, 1000 g/m2 sűrűséggel. A felületi topper egy 6 cm vastagságú memóriahab konzisztens réteget tartalmaz. A felületi topperben lévő 6 cm vastagságú memóriahabnak köszönhetően érezhető az igazi kényelem. Az oldalsó szalag egy 6 mm-es poliuretán szalaggal van tűzdelve, és mindkét oldalon levegőnyilásokkal van ellátva. Ez a prémium matrac kézi készítésű, és a végrehajtási ideje körülbelül 18 óra. Felejtse el most a hátfájdalmat és élvezzen ki minden pillanatot amit az ilyen típusú matrac nyújt. A matrac téli oldalán egy réteg 600 gr/m2 sűrűségű gyapjú található. 5 cm a matrac körvonalán. Ez a matrac fogantyúval is el van látva a matrac megfordítására. Ez az amerikai stílusú termék egyetlen célra volt tervezve, nevezetesen legmagasabb fokú kényelmet nyújtó matrac létrehozására. Ez a matrac modell ideális azok számára, akik nagyon gondosak és óvatosak a termékek minőségével amelyekbe pénzt fektetnek
Product information
Modell
American Dream
Vastagság
34 cm
Memória hab vastagsága
6 cm
Garancia
10 év
Tulajdonságok
Szellőző, Atka ellenes, Rúgó, 100% Gyapjú, Gyapjú 100%, Fogantyúk, Memory Hab
Keménység
Közepes matrac
A javasolt maximális súly
140 Kg
Gyűjtemény
Colecția Primăvară-Vară 2014
Származási ország
Románia
Visszaküldési időszak
30 Nap
Termék Visszaküldése

A vásárlónak kérnie kell a cserét/ termék visszajuttatását a Vevőszolgálattól a +36-23-418-109-es telefonszámon, amely hétfőtől péntekig 10.00 órától 17.00 óráig elérhető vagy emailen keresztül a budapest@somproduct.hu email címen. Kérjük nyomtassa ki ezt a formanyomtatványt és juttassa vissza  a termékkel vagy termékekkel együtt. ( az irat védelme érdekében, kérjük,hogy helyezze el egy borítékban)

A csere, illetve a visszaküldés díja 5.000. forint függetlenül a csere/ visszaküldés okától ( vásárló által rossz méret lett megadva, reklamáció a keménységgel, a termék megjelenésével kapcsolatban, vagy azért ,mert az ágykerettel nem illeszkedik a matrac vagy egyszerűen azért, mert csak cserét szeretne eszközölni indok nélkül)

 A termék a Magyar Posta MPL által lesz elszállítva 5 munkanapon belül miután minden szükséges dokumentum kitöltésre és eljuttatásra került hozzánk. / cserére vagy visszaküldésre vonatkozó nyomtatvány/.  A nyomtatványt kitöltve a tesztidőszak lejárta előtt 5 munkanappal el kell juttatni hozzánk. A tesztidőszakról bővebben a www.somproduct.hu weboldalon tájékozódhat.Amennyiben cseréről van szó a terméknek először be kell érkeznie a törökbálinti központunkba és ezután válik megmondhatóvá az új termék beérkezési ideje.

 

A matrac cseréjének feltételei

30 nap próbaidőt biztosítunk arra, hogy választott matracát tesztelhesse.

A visszaküldendő termékeket megfelelő védőcsomgalással kell, hogy ellássák védendő a szállítás során esetlegesen előforduló sérüléstől. Továbbá mellékelni kell minden dokumentumot és tartozékot. Amennyiben a termék piszkosan, sérülten vagy bármilyen látható változással érkezik vissza hozzánk, úgy a termék helyreállításának, javításának költsége a vásárlót terheli. Tehát a termék megfelelő módon történő visszajuttatása a vásárló felelőssége. Amennyiben megállapítható, hogy a termék oly módon sérült, illetve olyan állapotban került vissza hozzánk, hogy azt értkéseíteni már nem tudjuk, ez esetben elállhatunk a termék átvételétől.

Minden sztenderd méretű matrac kicserélésére egyszer van mód.

Amennyiben a választott cserematrac értéke meghaladja az eredetileg vásárolt matrac értékét, úgy ebben az esetben a vásárló köteles kifizetni a különbözetet. Fordított esetben, tehát, ha a cserematrac olcsóbb, mint az eredetileg választott, akkor a SOMPRODUCT Magyarország kft megtéríti a különbözetet a vevő részére. ( 14 napon belül a cserematrac átvételét követően)

* A 30 napos tesztidőszak nem vonatkozik a fedőmatracokra ( Pillow top), gyerekmatracokra, illetve az egyedileg legyártott matracokra.

 

A termék visszajuttatásának a feltételei

A termékeknek teljesen új állapotban kell visszakerülniük minden tartozékkal és dokumentummal.

Kérjük vegye figyelembe: matracok esetében higiéniai okokból azokat csak eredeti csomagolásban tudjuk visszavenni bontatlanul.

Amennyiben a visszaérkezett termék (matrac) sérült, foltos, koszos vagy szakadt és így nem értékesíthető tovább, fenntartjuk a jogot arra vonatkozóan, hogy felszámítsuk az árkülönbségét egy új és egy használt terméknek vagy pedig megtagadjuk a termék visszavételét amennyiben az újraértékesítés bármilyen szabályba ütközik, de  mindenképp amennyiben rajtunk kívűlálló ok vagy okok miatt nem lehetséges.

Pénzvisszatérítés a nyomtatványon megadott bankszámlaszámon történik 14 napot nem meghaladóan, miután a cserére való kérés bejelentésre kerül. ( a formanyomtatvány kitöltésével)

*Az esetlegesen adott ajándék termékek szintén visszaküldésre kell, hogy kerüljenek. Ellenkező esetben kiszámlázásra kerülnek az weboldalunkon (www.somproduct.hu) feltüntett árakon és az értékük le lesz vonva a visszatérítendő összegből.

* A termék visszavételénél jegyzőkönyv készül, illetve fotót is készítünk bizonyítandó az esetleges értékcsökkenést.

** Egyedileg elkészített termékeket nem áll módunkban cserélni/ kicserélni. Ezek a termékek egyedileg önnek lettek legyártva. Egyedileg legyártott termékeken azon termékeket értjük, amelyek méretében, megjelenésében, illetve leírásában a honlapunkon feltüntetettől, illetve leírttól www.somproduct.hu eltérő formában, méretben, színben került legyártásra. 

Voucher de 45 LEI

Valabil pentru prima comandă*

Fel