Normál ár: 145 825,88 Ft

Special Price 109 369,41 Ft

+ -
Kérjük, válasszon méretet
Adja meg a méretet
A szállítási idő 5-7 Nap
Beneficii

- 1 vagy 2 párna A matrac méretétől függően

- 3500.- forint Kedvezmény, ha ágyneműt is vásárol.

- 15.000.-forint Kedvezmény Ha a matracot ágyal együtt vásárolja

- 30 nap Tesztelési időszak

Fizetési mód
Fizetés 12 kamatmentes részletben:
Leírás
Úgy mint a gyapjú vagy pamut, a latex megfelel az emberek azon szükségleteinek hogy olyan termékeket használjanak amik nem károsak az egészségükre. De, a latex az egyetlen, amely matrac alapként használható, egy rugalmas, hipo-allergén, antibakteriális és atka ellenes alap. Technológia: Latex 7 nyomástartó zónával Keménységi szint: Közepes Kemény Levehető huzat: Igen Mosható huzat: Igen (vegyi mosás) Kezelés: ALOE VERA Vastagság: 18 cm Anti-allergén kezelés: Igen OEKO-TEX igazolás: Igen Garancia: 10 ÉV. Összehasonlítva azokkal a matracokkal amelyek Memory rétegű alappal rendelkeznek, ezen a típusú matracon teste nem fog a matracba süllyedni. A latex matracok több nyomástartó zónával rendelkeznek, amelyek az Ön testének fontosabb területei szerint reagálnak. A természetes latex meghatározás szerint vízben felfüggesztett elemi részecskék. A felső huzat 400 gr/m2 sűrűségű pamutból készült. TERMÉK TECHNOLÓGIA A Latex 7 zone matrac egy réteg Latex 7 zone lemezből áll amely 16cm vastagságú és 65Kg/m3 sűrűségű. A természetes latexet a gumifa folyadékából nyerik. Szükség van a szintetikus latexre is, hogy a matrac megfelelő hajlékonyságot, rugalmasságot és ellenálló képességet nyújtson. És, igy rendkivül egyedülálló kényelmes felületet fog nyújtani Önnek. Ezek a matracok olyan ágyaknál is használhatók, ahol az ágytámla, az ülés vagy a lábak helyzete változtatható. A felső huzat bio pamutból készült. A csíkok és a latexben meglévő csatornák optimális hőmérsékletet biztosítanak valamint folyamatos és teljes légáramlást. Latex 7 Zone vastagsága: 16 cm Anti-allergén vatta sűrűsége: 400 gr/m2 Felső huzat sűrűsége: 400 gr/m2 Latex 7 Zone sűrűsége: 65 Kg/m3. LEIRÁS A Latex matracok iránti növekedő érdeklődés elsősorban annak a ténynek köszönhető hogy egyre többen szeretnének olyan ökotermékeket amelyek nem károsítják a környezetet, és amelyek kevésbé módosulnak az alapvető összetevőkből. A matrac ALOE VERA-val való kiegészítő kezelésben részesül. FELSŐ HUZAT A Latex 7 zone matrac rendelkezik egy felső huzattal ami tűzdelt és tömörített egy anti-allergén textilalapra 400 g/m2 sűrűséggel. A felhasznált növények termelése és éreltetése, kártevőktől való védése olyan szerves anyagok és műtrágya alkalmazása nélkül történt, amik károsithatnák az emberi szervezetet. Így azok számára, akik természetes, időben jó ellenálló képességű, rugalmas matracot szeretnének azoknak a latex matracokat ajánljuk. A szintetikus latex vegyi anyagokból készül
Product information
Modell
Latex 7 Zonás Matrac
Vastagság
18 cm
Garancia
10 év
Tulajdonságok
Aloé Verá, 100% Gyapjú, Levehető Huzat, Latex
Keménység
Közepes matrac
A javasolt maximális súly
150 kg
Származási ország
Románia
Visszaküldési időszak
30 Nap
Termék Visszaküldése

A vásárlónak kérnie kell a cserét/ termék visszajuttatását a Vevőszolgálattól a +36-23-418-109-es telefonszámon, amely hétfőtől péntekig 10.00 órától 17.00 óráig elérhető vagy emailen keresztül a budapest@somproduct.hu email címen. Kérjük nyomtassa ki ezt a formanyomtatványt és juttassa vissza  a termékkel vagy termékekkel együtt. ( az irat védelme érdekében, kérjük,hogy helyezze el egy borítékban)

A csere, illetve a visszaküldés díja 5.000. forint függetlenül a csere/ visszaküldés okától ( vásárló által rossz méret lett megadva, reklamáció a keménységgel, a termék megjelenésével kapcsolatban, vagy azért ,mert az ágykerettel nem illeszkedik a matrac vagy egyszerűen azért, mert csak cserét szeretne eszközölni indok nélkül)

 A termék a Magyar Posta MPL által lesz elszállítva 5 munkanapon belül miután minden szükséges dokumentum kitöltésre és eljuttatásra került hozzánk. / cserére vagy visszaküldésre vonatkozó nyomtatvány/.  A nyomtatványt kitöltve a tesztidőszak lejárta előtt 5 munkanappal el kell juttatni hozzánk. A tesztidőszakról bővebben a www.somproduct.hu weboldalon tájékozódhat.Amennyiben cseréről van szó a terméknek először be kell érkeznie a törökbálinti központunkba és ezután válik megmondhatóvá az új termék beérkezési ideje.

 

A matrac cseréjének feltételei

30 nap próbaidőt biztosítunk arra, hogy választott matracát tesztelhesse.

A visszaküldendő termékeket megfelelő védőcsomgalással kell, hogy ellássák védendő a szállítás során esetlegesen előforduló sérüléstől. Továbbá mellékelni kell minden dokumentumot és tartozékot. Amennyiben a termék piszkosan, sérülten vagy bármilyen látható változással érkezik vissza hozzánk, úgy a termék helyreállításának, javításának költsége a vásárlót terheli. Tehát a termék megfelelő módon történő visszajuttatása a vásárló felelőssége. Amennyiben megállapítható, hogy a termék oly módon sérült, illetve olyan állapotban került vissza hozzánk, hogy azt értkéseíteni már nem tudjuk, ez esetben elállhatunk a termék átvételétől.

Minden sztenderd méretű matrac kicserélésére egyszer van mód.

Amennyiben a választott cserematrac értéke meghaladja az eredetileg vásárolt matrac értékét, úgy ebben az esetben a vásárló köteles kifizetni a különbözetet. Fordított esetben, tehát, ha a cserematrac olcsóbb, mint az eredetileg választott, akkor a SOMPRODUCT Magyarország kft megtéríti a különbözetet a vevő részére. ( 14 napon belül a cserematrac átvételét követően)

* A 30 napos tesztidőszak nem vonatkozik a fedőmatracokra ( Pillow top), gyerekmatracokra, illetve az egyedileg legyártott matracokra.

 

A termék visszajuttatásának a feltételei

A termékeknek teljesen új állapotban kell visszakerülniük minden tartozékkal és dokumentummal.

Kérjük vegye figyelembe: matracok esetében higiéniai okokból azokat csak eredeti csomagolásban tudjuk visszavenni bontatlanul.

Amennyiben a visszaérkezett termék (matrac) sérült, foltos, koszos vagy szakadt és így nem értékesíthető tovább, fenntartjuk a jogot arra vonatkozóan, hogy felszámítsuk az árkülönbségét egy új és egy használt terméknek vagy pedig megtagadjuk a termék visszavételét amennyiben az újraértékesítés bármilyen szabályba ütközik, de  mindenképp amennyiben rajtunk kívűlálló ok vagy okok miatt nem lehetséges.

Pénzvisszatérítés a nyomtatványon megadott bankszámlaszámon történik 14 napot nem meghaladóan, miután a cserére való kérés bejelentésre kerül. ( a formanyomtatvány kitöltésével)

*Az esetlegesen adott ajándék termékek szintén visszaküldésre kell, hogy kerüljenek. Ellenkező esetben kiszámlázásra kerülnek az weboldalunkon (www.somproduct.hu) feltüntett árakon és az értékük le lesz vonva a visszatérítendő összegből.

* A termék visszavételénél jegyzőkönyv készül, illetve fotót is készítünk bizonyítandó az esetleges értékcsökkenést.

** Egyedileg elkészített termékeket nem áll módunkban cserélni/ kicserélni. Ezek a termékek egyedileg önnek lettek legyártva. Egyedileg legyártott termékeken azon termékeket értjük, amelyek méretében, megjelenésében, illetve leírásában a honlapunkon feltüntetettől, illetve leírttól www.somproduct.hu eltérő formában, méretben, színben került legyártásra. 

Voucher de 45 LEI

Valabil pentru prima comandă*

Fel