Normál ár: 85 164,71 Ft

Special Price 63 873,53 Ft

+ -
Kérjük, válasszon méretet
Adja meg a méretet
A szállítási idő 5-7 Nap
Beneficii

- 1 vagy 2 párna A matrac méretétől függően

- 3500.- forint Kedvezmény, ha ágyneműt is vásárol.

- 15.000.-forint Kedvezmény Ha a matracot ágyal együtt vásárolja

- 30 nap Tesztelési időszak

Fizetési mód
Fizetés 12 kamatmentes részletben:
Leírás
Technológia: Rugós és Memory habos matrac Keménységi szint: Közepes Puha a Memory oldalon Levehető huzat: Nem Vastagság: 26 cm Szellőztetők: Igen Anti-allergén kezelés: Igen OEKO-TEX igazolás: Igen Memory matrac: Igen Garancia: 10 ÉV Nyári/Téli oldal: Igen. LEÍRÁS Az összetevők közötti egyensúly megteremtése és a harmonikus kölcsönhatás módja által a Premium Memory Matrac a hátgerinc helyes tartása mellett ideális alvó felületet kínál. A 4 cm vastag Memory lemez a matrac mindkét oldalán lehetővé teszi hogy az Ön test nyomása egyenletesen eloszlódhasson a matrac felületén. 350 rugó (200*160cm) Rugós huzalátmérő: 2,4 mm Rugók: Bonell rugós, hőkezelt, nagy ellenálló képességű Sűrűség: 800 g/m² Anti-allergén vatta sűrűsége: 200 gr/m2 Memory hab sűrűsége: 55 kg/m³. FELSŐ HUZAT A Premium Memory ortopédiai Matrac rendelkezik egy felső huzattal ami tűzdelt és tömörített egy anti-allergén textilalapra 200 g/m2 sűrűséggel. A felső huzat 300 gr/m2 sűrűségű pamutból készült. Az oldalsó szalag egy 6 mm-es poliuretán szalaggal van tűzdelve és mindkét oldalán szellőzőnyílásokkal van ellátva. Élvezze a kényelmes és nyugodt alvást ezen a matracon ami most elérhető online webáruházunkban. TERMÉK TECHNOLÓGIA Az ortopédiai rugalmas magot egy impregnált dupla rétegű posztó anyag fedi. Az impregnált anyagra egy Memory Foam lemez van rögzítve amelynek sűrűsége 55 kg/m3 és vastagsága 4 cm. A szélek 5 cm vastagságú és 14 magasságú poliuretán kúpokkal vannak merevítve. 5 cm a matrac körvonalán, a rugók sorai között pedig poliuretán gerendák találhatóak, hosszirányban behelyezve, a növelt rugalmas tartásért. Rugók száma: kb.
Product information
Modell
Premium Memory
Vastagság
26 cm
Memória hab vastagsága
4 cm
Garancia
5 év
Tulajdonságok
Szellőző, Atka ellenes, Rúgó, 100% Gyapjú, Nyári- téli oldal, Fogantyúk, Memory Hab
Keménység
Közepes matrac
A javasolt maximális súly
120 kg
Származási ország
Románia
Visszaküldési időszak
30 Nap
Termék Visszaküldése

A vásárlónak kérnie kell a cserét/ termék visszajuttatását a Vevőszolgálattól a +36-23-418-109-es telefonszámon, amely hétfőtől péntekig 10.00 órától 17.00 óráig elérhető vagy emailen keresztül a budapest@somproduct.hu email címen. Kérjük nyomtassa ki ezt a formanyomtatványt és juttassa vissza  a termékkel vagy termékekkel együtt. ( az irat védelme érdekében, kérjük,hogy helyezze el egy borítékban)

A csere, illetve a visszaküldés díja 5.000. forint függetlenül a csere/ visszaküldés okától ( vásárló által rossz méret lett megadva, reklamáció a keménységgel, a termék megjelenésével kapcsolatban, vagy azért ,mert az ágykerettel nem illeszkedik a matrac vagy egyszerűen azért, mert csak cserét szeretne eszközölni indok nélkül)

 A termék a Magyar Posta MPL által lesz elszállítva 5 munkanapon belül miután minden szükséges dokumentum kitöltésre és eljuttatásra került hozzánk. / cserére vagy visszaküldésre vonatkozó nyomtatvány/.  A nyomtatványt kitöltve a tesztidőszak lejárta előtt 5 munkanappal el kell juttatni hozzánk. A tesztidőszakról bővebben a www.somproduct.hu weboldalon tájékozódhat.Amennyiben cseréről van szó a terméknek először be kell érkeznie a törökbálinti központunkba és ezután válik megmondhatóvá az új termék beérkezési ideje.

 

A matrac cseréjének feltételei

30 nap próbaidőt biztosítunk arra, hogy választott matracát tesztelhesse.

A visszaküldendő termékeket megfelelő védőcsomgalással kell, hogy ellássák védendő a szállítás során esetlegesen előforduló sérüléstől. Továbbá mellékelni kell minden dokumentumot és tartozékot. Amennyiben a termék piszkosan, sérülten vagy bármilyen látható változással érkezik vissza hozzánk, úgy a termék helyreállításának, javításának költsége a vásárlót terheli. Tehát a termék megfelelő módon történő visszajuttatása a vásárló felelőssége. Amennyiben megállapítható, hogy a termék oly módon sérült, illetve olyan állapotban került vissza hozzánk, hogy azt értkéseíteni már nem tudjuk, ez esetben elállhatunk a termék átvételétől.

Minden sztenderd méretű matrac kicserélésére egyszer van mód.

Amennyiben a választott cserematrac értéke meghaladja az eredetileg vásárolt matrac értékét, úgy ebben az esetben a vásárló köteles kifizetni a különbözetet. Fordított esetben, tehát, ha a cserematrac olcsóbb, mint az eredetileg választott, akkor a SOMPRODUCT Magyarország kft megtéríti a különbözetet a vevő részére. ( 14 napon belül a cserematrac átvételét követően)

* A 30 napos tesztidőszak nem vonatkozik a fedőmatracokra ( Pillow top), gyerekmatracokra, illetve az egyedileg legyártott matracokra.

 

A termék visszajuttatásának a feltételei

A termékeknek teljesen új állapotban kell visszakerülniük minden tartozékkal és dokumentummal.

Kérjük vegye figyelembe: matracok esetében higiéniai okokból azokat csak eredeti csomagolásban tudjuk visszavenni bontatlanul.

Amennyiben a visszaérkezett termék (matrac) sérült, foltos, koszos vagy szakadt és így nem értékesíthető tovább, fenntartjuk a jogot arra vonatkozóan, hogy felszámítsuk az árkülönbségét egy új és egy használt terméknek vagy pedig megtagadjuk a termék visszavételét amennyiben az újraértékesítés bármilyen szabályba ütközik, de  mindenképp amennyiben rajtunk kívűlálló ok vagy okok miatt nem lehetséges.

Pénzvisszatérítés a nyomtatványon megadott bankszámlaszámon történik 14 napot nem meghaladóan, miután a cserére való kérés bejelentésre kerül. ( a formanyomtatvány kitöltésével)

*Az esetlegesen adott ajándék termékek szintén visszaküldésre kell, hogy kerüljenek. Ellenkező esetben kiszámlázásra kerülnek az weboldalunkon (www.somproduct.hu) feltüntett árakon és az értékük le lesz vonva a visszatérítendő összegből.

* A termék visszavételénél jegyzőkönyv készül, illetve fotót is készítünk bizonyítandó az esetleges értékcsökkenést.

** Egyedileg elkészített termékeket nem áll módunkban cserélni/ kicserélni. Ezek a termékek egyedileg önnek lettek legyártva. Egyedileg legyártott termékeken azon termékeket értjük, amelyek méretében, megjelenésében, illetve leírásában a honlapunkon feltüntetettől, illetve leírttól www.somproduct.hu eltérő formában, méretben, színben került legyártásra. 

Voucher de 45 LEI

Valabil pentru prima comandă*

Fel