Normál ár: 132 005,29 Ft

Special Price 99 060,00 Ft

+ -
Kérjük, válasszon méretet
Adja meg a méretet
A szállítási idő 7 Nap
Beneficii

- 1 vagy 2 párna A matrac méretétől függően

- 3500.- forint Kedvezmény, ha ágyneműt is vásárol.

- 15.000.-forint Kedvezmény Ha a matracot ágyal együtt vásárolja

- 30 nap Tesztelési időszak

Fizetési mód
Fizetés 12 kamatmentes részletben:
Leírás
A felső huzat levehető és mosható. LEIRÁS A Vasco 7 Zone Matrac helyes testtartási poziciót biztosít alvás közben és megfelelő kényelmet biztosít minden időszakban. A felső rétegen használt anyagok ALOE VERA vagy ECOFAIR kezeltek, valamint a latex és vascomemory anyagok természetes rugalmassága lehetővé teszi hogy egy ideális matraca legyen hosszú időn át. Ezeket a matracokat használni lehet motoros ágyrácsos ágyakban is vagy különböző nyomástartó zónákban is. A Memory réteg képes arra hogy megfelelő kényelmet és ortopédiai támogatást nyújtson Önnek. A felső huzat extra ALOE VERA-s kezelésben részesült. TERMÉK TECHNOLÓGIA A Vasco 7 Zone egy réteg VascoElastic Memory habból áll ami 4 cm vastagságú és 55Kg/m3 sűrűségű, és HR habból ami 10 cm vastagságú és 30Kg/m3 sűrűségű valamint egy réteg 7 zónás Latex ami 3 cm vastagságú és 65Kg/m3 sűrűségű A VascoElastic Memory anyag természetes rugalmassága és hajlékonysága ideális matracot biztosit az Ön számára. A kevesebb nyomáspont jobb alvást eredményez. A latexes oldalon több nyomás zóna található amelyek az Ön fontosabb testrészei függvényében reagálnak. A Memory rétegű oldallal ellentétben a Latexes oldalon nem fog bele mélyedni a matracba. A felső huzat 400 gr/m2 sűrűségű pamutból készült. A Memory hab az Ön alvási poziciójának megfelelően formálódik miközben az Ön teste mérhetetlen kényelemmel van körülvéve, a memory hab pedig segit az éjsazka megjelenő zavaró nyomáspontok csökkentésében. És, igy rendkivül egyedülálló kényelmes felületet fog nyújtani Önnek. Memory hab vastagsága: 4 cm 7 zónás Latex vastagsága: 3 cm HR hab vastagsága: 10 cm Anti-allergén vatta sűrűsége: 400 gr/m2 Felső huzat sűrűsége: 480 gr/m2 Memory hab sűrűsége: 55 Kg/m3 7 zónás Latex sűrűsége: 65 Kg/m3 HR hab sűrűsége: 30 Kg/m3. FELSŐ HUZAT A Vasco 7 Zone Matrac rendelkezik egy felső huzattal ami tűzdelt és tömöritett egy anti-allergén textilalapra 400 g/m2 sűrűséggel. Technológia: Vasco Elastica Memory habos matrac / Latex 7 nyomástartó zónával Keménységi szint: Puha a memory oldalon / Közepes a Latex oldalon Levehető huzat: Igen Mosható huzat: Igen (vegyi mosás) Kezelés: ALOE VERA Vastagság: 19 cm Anti-allergén kezelés: Igen OEKO-TEX igazolás: Igen Garancia: 10 ÉV Dupla oldal: Igen. Szintetikus latexre is szükség van ahhoz hogy a matrac hajlékony és rugalmas legyen
Product information
Modell
Viszko 7 Mezős
Vastagság
19 cm
Memória hab vastagsága
4 cm
Garancia
10 év
Tulajdonságok
Aloé Verá, 100% Gyapjú, Levehető Huzat, Latex, Memory Hab, HR Hab
Keménység
Közepes matrac
A javasolt maximális súly
120 kg
Származási ország
Románia
Visszaküldési időszak
30 Nap
Termék Visszaküldése

A vásárlónak kérnie kell a cserét/ termék visszajuttatását a Vevőszolgálattól a +36-23-418-109-es telefonszámon, amely hétfőtől péntekig 10.00 órától 17.00 óráig elérhető vagy emailen keresztül a budapest@somproduct.hu email címen. Kérjük nyomtassa ki ezt a formanyomtatványt és juttassa vissza  a termékkel vagy termékekkel együtt. ( az irat védelme érdekében, kérjük,hogy helyezze el egy borítékban)

A csere, illetve a visszaküldés díja 5.000. forint függetlenül a csere/ visszaküldés okától ( vásárló által rossz méret lett megadva, reklamáció a keménységgel, a termék megjelenésével kapcsolatban, vagy azért ,mert az ágykerettel nem illeszkedik a matrac vagy egyszerűen azért, mert csak cserét szeretne eszközölni indok nélkül)

 A termék a Magyar Posta MPL által lesz elszállítva 5 munkanapon belül miután minden szükséges dokumentum kitöltésre és eljuttatásra került hozzánk. / cserére vagy visszaküldésre vonatkozó nyomtatvány/.  A nyomtatványt kitöltve a tesztidőszak lejárta előtt 5 munkanappal el kell juttatni hozzánk. A tesztidőszakról bővebben a www.somproduct.hu weboldalon tájékozódhat.Amennyiben cseréről van szó a terméknek először be kell érkeznie a törökbálinti központunkba és ezután válik megmondhatóvá az új termék beérkezési ideje.

 

A matrac cseréjének feltételei

30 nap próbaidőt biztosítunk arra, hogy választott matracát tesztelhesse.

A visszaküldendő termékeket megfelelő védőcsomgalással kell, hogy ellássák védendő a szállítás során esetlegesen előforduló sérüléstől. Továbbá mellékelni kell minden dokumentumot és tartozékot. Amennyiben a termék piszkosan, sérülten vagy bármilyen látható változással érkezik vissza hozzánk, úgy a termék helyreállításának, javításának költsége a vásárlót terheli. Tehát a termék megfelelő módon történő visszajuttatása a vásárló felelőssége. Amennyiben megállapítható, hogy a termék oly módon sérült, illetve olyan állapotban került vissza hozzánk, hogy azt értkéseíteni már nem tudjuk, ez esetben elállhatunk a termék átvételétől.

Minden sztenderd méretű matrac kicserélésére egyszer van mód.

Amennyiben a választott cserematrac értéke meghaladja az eredetileg vásárolt matrac értékét, úgy ebben az esetben a vásárló köteles kifizetni a különbözetet. Fordított esetben, tehát, ha a cserematrac olcsóbb, mint az eredetileg választott, akkor a SOMPRODUCT Magyarország kft megtéríti a különbözetet a vevő részére. ( 14 napon belül a cserematrac átvételét követően)

* A 30 napos tesztidőszak nem vonatkozik a fedőmatracokra ( Pillow top), gyerekmatracokra, illetve az egyedileg legyártott matracokra.

 

A termék visszajuttatásának a feltételei

A termékeknek teljesen új állapotban kell visszakerülniük minden tartozékkal és dokumentummal.

Kérjük vegye figyelembe: matracok esetében higiéniai okokból azokat csak eredeti csomagolásban tudjuk visszavenni bontatlanul.

Amennyiben a visszaérkezett termék (matrac) sérült, foltos, koszos vagy szakadt és így nem értékesíthető tovább, fenntartjuk a jogot arra vonatkozóan, hogy felszámítsuk az árkülönbségét egy új és egy használt terméknek vagy pedig megtagadjuk a termék visszavételét amennyiben az újraértékesítés bármilyen szabályba ütközik, de  mindenképp amennyiben rajtunk kívűlálló ok vagy okok miatt nem lehetséges.

Pénzvisszatérítés a nyomtatványon megadott bankszámlaszámon történik 14 napot nem meghaladóan, miután a cserére való kérés bejelentésre kerül. ( a formanyomtatvány kitöltésével)

*Az esetlegesen adott ajándék termékek szintén visszaküldésre kell, hogy kerüljenek. Ellenkező esetben kiszámlázásra kerülnek az weboldalunkon (www.somproduct.hu) feltüntett árakon és az értékük le lesz vonva a visszatérítendő összegből.

* A termék visszavételénél jegyzőkönyv készül, illetve fotót is készítünk bizonyítandó az esetleges értékcsökkenést.

** Egyedileg elkészített termékeket nem áll módunkban cserélni/ kicserélni. Ezek a termékek egyedileg önnek lettek legyártva. Egyedileg legyártott termékeken azon termékeket értjük, amelyek méretében, megjelenésében, illetve leírásában a honlapunkon feltüntetettől, illetve leírttól www.somproduct.hu eltérő formában, méretben, színben került legyártásra. 

Voucher de 45 LEI

Valabil pentru prima comandă*

Fel