Normál ár: 233 157,06 Ft

Special Price 174 886,47 Ft

+ -
Kérjük, válasszon méretet
Adja meg a méretet
A szállítási idő 7 Nap
Beneficii

- 1 vagy 2 párna A matrac méretétől függően

- 3500.- forint Kedvezmény, ha ágyneműt is vásárol.

- 15.000.-forint Kedvezmény Ha a matracot ágyal együtt vásárolja

- 30 nap Tesztelési időszak

Fizetési mód
Fizetés 12 kamatmentes részletben:
Leírás

Leírás

Technológia: különálló rugós matrac Pocket típusú - es memória hab

Keménységi Fokozat: Közepes

Levehető Huzat: Igen ( Vegyileg tisztítható)

Kezelve: Tej és Csokoládé Kapszulák

Vastagság: 28 cm

Memória hab vastagsága: 4 cm

Antiallergén: Igen

Öko-Tex bizonyítvány: Igen

Garancia: 10 év

A fejlett tervezési technológia mindegyik különálló rugó egységnek lehetővé teszi, hogy csökkentse a másik fél által kifejtett mozdulatot, ezáltal egy pihentető alvást biztosít önnek. Ez a tipusú matrac, melynek rugói külön vannak csomagolva és a memóriahabnak köszönhetően, fenntartja a gerinc helyes tartását és eloszlatja a rajta fekvő személy testére nehezedő nyomást. A kevesebb terhelési pont jobb vérkeringést eredményez. A memóriahab tökéletesen az alvás pozíció szerint formálódik, átveszi a teste alakját, míg az Ön testét mérhetetlen kényelem veszi körül addig a memória réteg csökkenti a testre nehezedő nyomáspontok hatását az éjszaka folyamán.

 

Termék Technológia

A mag rugós szerkezete több mint 1200 rugóból épül fel (változó a matrac méretétől függően), külön-külön csomagolt, acélból készült 1,4 mm átmérőjű rendkívül tartós rugók. Minden egyes rugó függetlenül alkalmazkodik az Ön testformájához, valaszol a testsúly által keltett nyomásra, további alátámasztást biztosít ahol szükséges. A poliuretán burkolat (doboz), mely a matrac belső szerkezetét körülveszi megerősíti a matrac peremét, ezáltal növeli az alvófelületet. A VascoElastic Memory hab topper 55Kg/m3 sűrűségű és 4 cm vastagságú rétege biztosítja a matrac természetes rugalmasságát és a rugós mag ötvözésével tökéletes alvási felületet biztosítanak az Ön számára. A matrac oldalsó részén 4 darab szellőzővel van ellátva, ezáltal az Ön matraca tökéletes légáteresztő képességel rendelkezik. A felső huzat réteg levehető és tisztítható. A kellemes csokoládé illat 3-4 hónapig őrzi meg intenzitását. 

Product information
Modell
Chocolate Love Memory Pocket Matrac
Vastagság
28 cm
Memória hab vastagsága
4 cm
Garancia
10 év
Tulajdonságok
Rúgó, 100% Gyapjú, Nyári- téli oldal, Levehető Huzat, Fogantyúk, Memory Hab
Keménység
Közepes matrac
A javasolt maximális súly
120 kg
Gyűjtemény
Produs unic in Romania - Editie Limitata
Származási ország
Románia
Visszaküldési időszak
30 Nap
Termék Visszaküldése

A vásárlónak kérnie kell a cserét/ termék visszajuttatását a Vevőszolgálattól a +36-23-418-109-es telefonszámon, amely hétfőtől péntekig 10.00 órától 17.00 óráig elérhető vagy emailen keresztül a budapest@somproduct.hu email címen. Kérjük nyomtassa ki ezt a formanyomtatványt és juttassa vissza  a termékkel vagy termékekkel együtt. ( az irat védelme érdekében, kérjük,hogy helyezze el egy borítékban)

A csere, illetve a visszaküldés díja 5.000. forint függetlenül a csere/ visszaküldés okától ( vásárló által rossz méret lett megadva, reklamáció a keménységgel, a termék megjelenésével kapcsolatban, vagy azért ,mert az ágykerettel nem illeszkedik a matrac vagy egyszerűen azért, mert csak cserét szeretne eszközölni indok nélkül)

 A termék a Magyar Posta MPL által lesz elszállítva 5 munkanapon belül miután minden szükséges dokumentum kitöltésre és eljuttatásra került hozzánk. / cserére vagy visszaküldésre vonatkozó nyomtatvány/.  A nyomtatványt kitöltve a tesztidőszak lejárta előtt 5 munkanappal el kell juttatni hozzánk. A tesztidőszakról bővebben a www.somproduct.hu weboldalon tájékozódhat.Amennyiben cseréről van szó a terméknek először be kell érkeznie a törökbálinti központunkba és ezután válik megmondhatóvá az új termék beérkezési ideje.

 

A matrac cseréjének feltételei

30 nap próbaidőt biztosítunk arra, hogy választott matracát tesztelhesse.

A visszaküldendő termékeket megfelelő védőcsomgalással kell, hogy ellássák védendő a szállítás során esetlegesen előforduló sérüléstől. Továbbá mellékelni kell minden dokumentumot és tartozékot. Amennyiben a termék piszkosan, sérülten vagy bármilyen látható változással érkezik vissza hozzánk, úgy a termék helyreállításának, javításának költsége a vásárlót terheli. Tehát a termék megfelelő módon történő visszajuttatása a vásárló felelőssége. Amennyiben megállapítható, hogy a termék oly módon sérült, illetve olyan állapotban került vissza hozzánk, hogy azt értkéseíteni már nem tudjuk, ez esetben elállhatunk a termék átvételétől.

Minden sztenderd méretű matrac kicserélésére egyszer van mód.

Amennyiben a választott cserematrac értéke meghaladja az eredetileg vásárolt matrac értékét, úgy ebben az esetben a vásárló köteles kifizetni a különbözetet. Fordított esetben, tehát, ha a cserematrac olcsóbb, mint az eredetileg választott, akkor a SOMPRODUCT Magyarország kft megtéríti a különbözetet a vevő részére. ( 14 napon belül a cserematrac átvételét követően)

* A 30 napos tesztidőszak nem vonatkozik a fedőmatracokra ( Pillow top), gyerekmatracokra, illetve az egyedileg legyártott matracokra.

 

A termék visszajuttatásának a feltételei

A termékeknek teljesen új állapotban kell visszakerülniük minden tartozékkal és dokumentummal.

Kérjük vegye figyelembe: matracok esetében higiéniai okokból azokat csak eredeti csomagolásban tudjuk visszavenni bontatlanul.

Amennyiben a visszaérkezett termék (matrac) sérült, foltos, koszos vagy szakadt és így nem értékesíthető tovább, fenntartjuk a jogot arra vonatkozóan, hogy felszámítsuk az árkülönbségét egy új és egy használt terméknek vagy pedig megtagadjuk a termék visszavételét amennyiben az újraértékesítés bármilyen szabályba ütközik, de  mindenképp amennyiben rajtunk kívűlálló ok vagy okok miatt nem lehetséges.

Pénzvisszatérítés a nyomtatványon megadott bankszámlaszámon történik 14 napot nem meghaladóan, miután a cserére való kérés bejelentésre kerül. ( a formanyomtatvány kitöltésével)

*Az esetlegesen adott ajándék termékek szintén visszaküldésre kell, hogy kerüljenek. Ellenkező esetben kiszámlázásra kerülnek az weboldalunkon (www.somproduct.hu) feltüntett árakon és az értékük le lesz vonva a visszatérítendő összegből.

* A termék visszavételénél jegyzőkönyv készül, illetve fotót is készítünk bizonyítandó az esetleges értékcsökkenést.

** Egyedileg elkészített termékeket nem áll módunkban cserélni/ kicserélni. Ezek a termékek egyedileg önnek lettek legyártva. Egyedileg legyártott termékeken azon termékeket értjük, amelyek méretében, megjelenésében, illetve leírásában a honlapunkon feltüntetettől, illetve leírttól www.somproduct.hu eltérő formában, méretben, színben került legyártásra. 

Voucher de 45 LEI

Valabil pentru prima comandă*

Fel