animation banner
Warranty

2 hét garancia

A www.somproduct.hu oldalon vásárolt termékeket a kézhezvételtől számított 14 naptári napon belül visszaküldheted anélkül, hogy a visszaküldési döntésed indokolnod kellene.

Hogyan történik a visszaküldés?

Return-step-1

A visszaküldési űrlap a Footer (lábléc) 2.oszlopában található a MYSOMPRODUCT. részben.

Return-step-2

Töltse ki a visszaküldési űrlapot online.

Return-step-3

Az űrlap kitöltését követő legfeljebb 15 percen belül visszaigazoló e-mailt kapsz:

SomProduct: A visszaküldési űrlapot sikeresen megkaptuk!

Maximum 7 munkanap

A terméket kizárólag a 24h Futárszolgálat munkatársai veszik át a vevő címéről (fotelek, kanapék és sarkokkanapék kivételével, azok átvétele az épület előtt történik), a kitöltött visszaküldési lap regisztrációjától számított maximum 7 munkanapon belül.

A visszaküldési lapot legkésőbb a weboldalunkon a megvásárolt termék bemutató oldalán feltüntetett visszaküldési időszak utolsó naptári napjáig kell kitölteni. A tesztidőszak a termék átvételének napjától kezdődik.

Visszaküldés

Termékek visszaküldése, ha a visszaküldött termékek újak és nem használtak, a vásárlást igazoló bizonylat (számla, bizonylat, adatlap, használati útmutató, jótállási jegy) kíséretében és lehetőség szerint az eredeti csomagolással (jól becsomagolva, szállítás közben védve). Az 50 kg-ot meghaladó termékek esetében, kilógrammonként 8,90 Ft útdíjat számolunk fel.

A közvetlen visszaküldési költség a megrendelés értékétől függ, az alábbi táblázat szerint:

Rendelés értékeKözvetlen Visszaküldési Költség
< 20 150 Ft1 600 Ft
20 150 - 40 299.99 Ft3 200 Ft
40 300 - 80 599.99 Ft5 500 Ft
80 600 - 120 999.99 Ft8 000 Ft
≥ 121 000 Ft12 000 Ft

A pénz visszaküldése a visszaküldési határozat közlésétől számított 14 napon belül történik, az ügyfél által a visszaküldési lapon megadott bankszámlára.

Információ a vételár visszítérítésével kapcsolatban

A partnerbankok valamelyik vásárlási kártyájával részletre történő vásárlás esetén a visszatérítés kizárólag arra a kártyára történik, amellyel a termékek részletvásárlása történt.

A pénz visszaküldése a visszaküldési határozat közlésétől számított 14 napon belül történik, az ügyfél által a visszaküldési lapon megadott bankszámlára.

A termékeket új termékállapotban és minden tartozékával (beleértve a vasszerkezetet is), eredeti dokumentumokkal (számla, bizonylat, adatlap, használati útmutató, jótállási jegy), jól becsomagolva, szállítás közben védve kell visszaküldeni. Ha a visszaküldött termék sérült, foltos, összeszerelés, kopás vagy túlzott használat jeleit mutatja, karcolások, repedések, ütések, mechanikai ütések, piszkos, vagy hiányzik a vasszerkezet és új termékként nem értékesíthető, díjat számítunk fel az új termék és a már használt termék árkülönbségének fedezésére.

Hibás termékek visszaküldése

Ha gyártási hibás vagy szállítási hibás terméket külde vissza,, akkor azt pontosan olyan állapotban kell visszaküldeni, mint a jelen rendelet hatálya alá tartozó többi terméket.

Amennyiben a visszaküldött termék a visszaküldési űrlapon feltüntetetteken kívül más hibával rendelkezik (pl.: foltos, összeszerelési nyom, kopás stb.), fenntartjuk a jogot, hogy a termékek további hibáiért díjat számítsunk fel.

Figyelem:

Azok a termékek, amelyek hibája a termékbemutató oldalon feltüntetett visszaküldési időnél hosszabb idő elteltével derülnek ki, a továbbiakban nem küldhetőek vissza. Ebben az esetben a bejelentett hibák elhárítása a termékszavatossági jegyben foglalt feltételek szerint történik.

A visszaküldött termékek szállítása során a termékek sértetlenségéért Önt terheli a felelősség.

Fel