SomProduct, Inspiring Comfort!

Minden történet egyszer elkezdődik, de a miénknek oka is volt.

2008 -ban két bátor ember elhatározta, hogy megváltoztatja a ház egyik legfontosabb tárgyának kiválasztását: a matracot. Ez a termék befolyásolja pihenésünket, kényelmünket és ezáltal az egész életünket.

Azt mondjuk, hogy követtük az álmunkat a szép álmokért. Hallgattunk a vágyainkra, hogy olyan matracokat ajánljunk az embereknek, amelyek ...

✔ minőségiek
✔ egyszerűen megrendelhetőek online
✔ gyorsan házhozszállítással járnak
✔ tesztelhetőek
✔ tipekkel és tanácsokkal járnak együtt, tudva, hogy szüksége van rá

5 termékkel indult a SomProduct online áruház: 3 matrac, 1 ágyrács és 1 kanapé, amelyeket a nagybányai gyárban gyártottak, amely továbbra is intelligens módon, de lélekkel is tervezett matracokat biztosít. Az indulás óta eltelt 4 év után, 2012 -ben az emberek által már kedvelt matracok jó barátai jelentek meg a weboldalon: kényelmes ágyak, minden ízlésnek megfelelő kivitelben.

SomProduct

A kezdetektől fogva hiszünk abban, hogy mindannyiunknak speciális tanácsokra van szüksége az otthoni bútorok kiválasztásához. És egy csapat tapasztalatára, amely megérti az Ön előtt álló kihívásokat - legyen szó az alvás minőségéről, a ház elrendezéséről vagy egy szoba modern berendezéséről. 2021 -ben ennek a csapatnak több mint 100 tagja van, akik minden munkájukba beleteszik lelküket, ezáltal megváltoztatják a berendezés, a dekorálás, a relaxáció és a pihenés módját.

A technológia iránt is szenvedélyesen rajongunk, és az online áruház a bizonyítéke, hogy értékeljük a kényelmet. Szeretjük egyszerűvé és hozzáférhetővé tenni a dolgokat:

✔ Világos termékleírások minden terméknél
✔ Lehetőség a termékek átlátható értékelésére a saját, hiteles tapasztalataik alapján
✔ Korszerű és mai termékek széles skálája
✔ Kreativitás és szenvedély minden újdonsággal, amelyet hozzáadtak az üzlethez

Sőt, 2020 -ban elindítottuk saját futárszolgálatunkat, amely a bútorok szállításával foglalkozik. Ennek oka az, hogy tudjuk, hogy az ágy, a matrac, a nappali garnitúra vagy bármely más bútordarab szállítása eltér a dekorációk szállításától.

2008 -ban a megrendelések 95% -a telefonon érkezett. Heti 7 napon fogadtuk a megrendeléseket, a parkolóban, az autóban, baráti látogatások alkalmával - mert Önnel akartunk lenni, amikor úgy dönt, hogy változtat az otthona kényelmén. A történetet 21.820 forintos befektetéssel kezdtük, és nagyon bíztunk abban, hogy mit akarunk a Somproduct-tól. Manapság az online áruház egyre barátságosabb és könnyen használható. Ahhoz, hogy nyugodt döntéseket hozhasson, fedezze fel a kollekciókat szeretteivel, és vigye haza pontosan azt, amit szeretne.

Több mint 90 000 egyedi termék az online áruházban

10.000 négyzetméter raktár

Több mint 250 000 kiszállított megrendelés

Számunkra mindezek az adatok valójában egyet jelentenek: a két bátor fiatal, Sergiu és Cristina Cadar, 2008 -as küldetése folytatódik.

Köszönjük és inspiráló vásárlást kívánunk!

Felosztás

Saltele Matracok
Iluminat Világítás
Lenjerii de pat Ágyneműhuzatok
Canapele Kanapék
Paturi Ágyak
Dormitoare Hálószoba
Mobilier copii Gyerekbútorok
Bucătărie Konyha
Mese și scaune Mese și scaune
Design Design
Terasă și grădină Terasz és Kert
Covoare Szőnyegek
Accesorii Home Otthon Kiegészítők
Accesorii Deco Dekorációs Kiegészítők
Fel