Normál ár: 75 378,24 Ft

Special Price 62 230,00 Ft

+ -
Kérjük, válasszon méretet
Adja meg a méretet
1-2 săptămâni
Beneficii

- 1 vagy 2 párna A matrac méretétől függően

- 3500.- forint Kedvezmény, ha ágyneműt is vásárol.

- 15.000.-forint Kedvezmény Ha a matracot ágyal együtt vásárolja

- 30 nap Tesztelési időszak

Fizetési mód
Fizetés 12 kamatmentes részletben:
Leírás
Somn Excepțional

Kivételes alvás

Bárhogyan is alszik, háton, oldalt vagy hason a nagy rugalmasságú hab matrac ideális tartásának köszönhetően pihentető alvást biztosít.

3 Zónás Nyomásfelüleltű

3 Zónás Nyomásfelüleltű

Ez a matrac 3 nyomásfelületel rendelkezik, a legnagyobb kényelem érdekében. A 3 zonás fekhelyzet létrehoz egy közepes keménységű felületett, mely egy 2015-es technológia.

Hátfájás nélkül

Hátfájás nélkül

Egyenes alátámasztást biztosít a hátnak, megelőzi és megszünteti a hátfájást. Kipihenten és hátfájás nélkül ébred, az ortopéd tuljdonságainak köszönhetően.

Atkák elleni védelem

Atkák elleni védelem

A matrac anyagának teljes felülete poratkák és mikroorganizmusok ellen kezelt. Az allergiától szenvedő személyek tünetmentesen használhatják, ezáltal Ön nyugodtan élvezheti egészséges matracát.

Teherbíró Alvóperem

Teherbíró Alvóperem

Ugyanolyan alátámasztás a matrac egész fekvőfelületén, beleértve természetesen a széleket is. Ön zavartalanul ülhet a matrac szélein anélkül, hogy az deformálódna.

Miért hab és nem rugó

Miért hab és nem rugó

Nem érzi a társa mozgását. Időben hosszabb élettartam. Nagyobb szilárdság. A legújabb technológiával készült.

Bármilyen méret

Bármilyen méret

Ez a termék rendelésre készül és bármilyen méret igényelhető ( szabványos méretben is), a szállítási idő csupán 3-5 nap.

Minden oka megvan arra, hogy minket válasszon

  • Az anyagok Belgiumból, Németországból, Magyarországról és Franciaországból származnak.
  • Ingyenes házhozszállítás 3-5 nap alatt.
  • Bónusz ajándékba adunk 1 vagy 2 párnát a vásárolt matrac méretétől függően.
  • A tesztelési időszak 30 napos, amely alatt a termék visszacserélhető, ha nem elégedett.
Szállítás és Visszavétel
Megrendelés feladás csak 3-5 nap
Szállítás díj Ingyenes (Budapestre és környékére)
Próbaidő 30 nap
Fizetési Mód
UTÁNVÉTEL Fizétés a termék átvételekor
BANKKÁRTYÁS FIZETÉS Rendelés véglegesítésekor
Banki átulalás Banki átutalas rendelés alapján
Paypal Rendelés véglegesítésekor
Ajándék a termékhez
1 vagy 2 párna A matrac méretétől függően
SomProduct Showroom
Budapest MAXCity, Törökbálint, Tópark u. 1/a, 2045
Product information
Modell
Fresh Air 3 Zonás Nyomásfelületű
Vastagság
18 cm
Salteaua se livreaza
La Dimensiune
Garancia
10 év
Tulajdonságok
Aloé Verá, Atka ellenes, 100% Gyapjú, Levehető Huzat, HR Hab
Keménység
Közepes matrac
A javasolt maximális súly
120 kg
Származási ország
Románia
Visszaküldési időszak
30 Nap
Customizabil
Nem
Termék Visszaküldése

A vásárlónak kérnie kell a cserét/ termék visszajuttatását a Vevőszolgálattól a +36-23-418-109-es telefonszámon, amely hétfőtől péntekig 10.00 órától 17.00 óráig elérhető vagy emailen keresztül a budapest@somproduct.hu email címen. Kérjük nyomtassa ki ezt a formanyomtatványt és juttassa vissza  a termékkel vagy termékekkel együtt. ( az irat védelme érdekében, kérjük,hogy helyezze el egy borítékban)

A csere, illetve a visszaküldés díja 5.000. forint függetlenül a csere/ visszaküldés okától ( vásárló által rossz méret lett megadva, reklamáció a keménységgel, a termék megjelenésével kapcsolatban, vagy azért ,mert az ágykerettel nem illeszkedik a matrac vagy egyszerűen azért, mert csak cserét szeretne eszközölni indok nélkül)

 A termék a Magyar Posta MPL által lesz elszállítva 5 munkanapon belül miután minden szükséges dokumentum kitöltésre és eljuttatásra került hozzánk. / cserére vagy visszaküldésre vonatkozó nyomtatvány/.  A nyomtatványt kitöltve a tesztidőszak lejárta előtt 5 munkanappal el kell juttatni hozzánk. A tesztidőszakról bővebben a www.somproduct.hu weboldalon tájékozódhat.Amennyiben cseréről van szó a terméknek először be kell érkeznie a törökbálinti központunkba és ezután válik megmondhatóvá az új termék beérkezési ideje.

 

A matrac cseréjének feltételei

30 nap próbaidőt biztosítunk arra, hogy választott matracát tesztelhesse.

A visszaküldendő termékeket megfelelő védőcsomgalással kell, hogy ellássák védendő a szállítás során esetlegesen előforduló sérüléstől. Továbbá mellékelni kell minden dokumentumot és tartozékot. Amennyiben a termék piszkosan, sérülten vagy bármilyen látható változással érkezik vissza hozzánk, úgy a termék helyreállításának, javításának költsége a vásárlót terheli. Tehát a termék megfelelő módon történő visszajuttatása a vásárló felelőssége. Amennyiben megállapítható, hogy a termék oly módon sérült, illetve olyan állapotban került vissza hozzánk, hogy azt értkéseíteni már nem tudjuk, ez esetben elállhatunk a termék átvételétől.

Minden sztenderd méretű matrac kicserélésére egyszer van mód.

Amennyiben a választott cserematrac értéke meghaladja az eredetileg vásárolt matrac értékét, úgy ebben az esetben a vásárló köteles kifizetni a különbözetet. Fordított esetben, tehát, ha a cserematrac olcsóbb, mint az eredetileg választott, akkor a SOMPRODUCT Magyarország kft megtéríti a különbözetet a vevő részére. ( 14 napon belül a cserematrac átvételét követően)

* A 30 napos tesztidőszak nem vonatkozik a fedőmatracokra ( Pillow top), gyerekmatracokra, illetve az egyedileg legyártott matracokra.

 

A termék visszajuttatásának a feltételei

A termékeknek teljesen új állapotban kell visszakerülniük minden tartozékkal és dokumentummal.

Kérjük vegye figyelembe: matracok esetében higiéniai okokból azokat csak eredeti csomagolásban tudjuk visszavenni bontatlanul.

Amennyiben a visszaérkezett termék (matrac) sérült, foltos, koszos vagy szakadt és így nem értékesíthető tovább, fenntartjuk a jogot arra vonatkozóan, hogy felszámítsuk az árkülönbségét egy új és egy használt terméknek vagy pedig megtagadjuk a termék visszavételét amennyiben az újraértékesítés bármilyen szabályba ütközik, de  mindenképp amennyiben rajtunk kívűlálló ok vagy okok miatt nem lehetséges.

Pénzvisszatérítés a nyomtatványon megadott bankszámlaszámon történik 14 napot nem meghaladóan, miután a cserére való kérés bejelentésre kerül. ( a formanyomtatvány kitöltésével)

*Az esetlegesen adott ajándék termékek szintén visszaküldésre kell, hogy kerüljenek. Ellenkező esetben kiszámlázásra kerülnek az weboldalunkon (www.somproduct.hu) feltüntett árakon és az értékük le lesz vonva a visszatérítendő összegből.

* A termék visszavételénél jegyzőkönyv készül, illetve fotót is készítünk bizonyítandó az esetleges értékcsökkenést.

** Egyedileg elkészített termékeket nem áll módunkban cserélni/ kicserélni. Ezek a termékek egyedileg önnek lettek legyártva. Egyedileg legyártott termékeken azon termékeket értjük, amelyek méretében, megjelenésében, illetve leírásában a honlapunkon feltüntetettől, illetve leírttól www.somproduct.hu eltérő formában, méretben, színben került legyártásra. 

Questions and Answers

Ask a question and get answers from our community

Voucher de 45 LEI

Valabil pentru prima comandă*

Fel