Normál ár: 94 502,94 Ft

Special Price 70 895,88 Ft

+ -
Kérjük, válasszon méretet
Adja meg a méretet
A szállítási idő 7 Nap
Beneficii

- 1 vagy 2 párna A matrac méretétől függően

- 3500.- forint Kedvezmény, ha ágyneműt is vásárol.

- 15.000.-forint Kedvezmény Ha a matracot ágyal együtt vásárolja

- 30 nap Tesztelési időszak

Fizetési mód
Fizetés 12 kamatmentes részletben:
Leírás
LEIRÁS A modern fejlett kivitelezés lehetővé teszi hogy minden egyes rugó egység csökkentse a partner mozgása által kifejlesztett zavarokat, úgy hogy Ön nyugodtan élvezhesse az alvást. Az oldalsó szalag egy 6 mm-es poliuretán szalaggal van tűzdelve és mindkét oldalán szellőzőnyílásokkal van ellátva. Kevesebb nyomáspont jobb vérkeringést jelent. A Memory hab az Ön alvási poziciójának megfelelően formálódik miközben az Ön teste mérhetetlen kényelemmel van körülvéve, a memory hab pedig segit az éjsazka megjelenő zavaró nyomáspontok csökkentésében. Ez a típusú matrac egyenként csomagolt zsákrugós és memória habos, ortopéd testtömeg-eloszlást biztosít a matrac teljes felületén és segít a gerinc helyes pozíció tartásában. TERMÉK TECHNOLÓGIA A mag több mint 600 rugóból áll (a matrac méretének függvényében), egyedi csomagolásban, rendkívül tartós 1,8 mm átmérőjű acélból. A mag körüli poliuretán burkolat megerősíti a matrac széleit és növeli az alvó felületet. Technológia: Egyedi zsákrugós és memory habos matrac Keménységi szint: Közepes Levehető huzat: Nem Vastagság: 26 cm Szellőztetők: Igen Anti-allergén kezelés: Igen OEKO-TEX igazolás: Igen Garancia: 10 ÉV. Minden rugó önállóan működik az Ön testének megfelelően, reagálva a súly által kiváltott nyomásra, extra támogatást nyújtva ott ahol szükséges. A VascoElastic habszivacs topper 55 kg / m3 sűrűséggel és 2 cm vastagsággal biztosítja a természetes rugalmasságot és hajlékonyságot és így a rugós maggal kombinálva ideális és kényelmes alvóhelyet biztosít. Az oldalsó sáv szellőztetőkkel van ellátva a matrac ideális szellőzésére. Rugók száma: több mint 800 (200*160cm) Rugós huzalátmérő: 1,6 mm Rugók: zseb típusú német rugók egyedi textil zsákba csomagolva Memory hab vastagsága: 2 cm Memory hab sűrűsége: 55 Kg/m3 Sűrűség: 800 g/m² Anti-allergén vatta sűrűsége: 200 gr/m2 Poliuretán hab sűrűsége: 23 Kg/m3. FELSŐ HUZAT A Pocket Memory matrac rendelkezik egy felső huzattal ami tűzdelt és tömörített egy anti-allergén textilalapra 200 g/m2 sűrűséggel. A felső huzat 200 gr/m2 sűrűségű pamutból készült
Product information
Modell
Pocket Memory Matrac Különálló Rugók 24 cm + 2 cm memória
Vastagság
26 cm
Memória hab vastagsága
2 cm
Garancia
10 év
Tulajdonságok
Szellőző, Atka ellenes, Rúgó, 100% Gyapjú, Fogantyúk, Memory Hab
Keménység
Közepes matrac
A javasolt maximális súly
120 kg
Gyűjtemény
Colecția Primăvară-Vară 2014
Származási ország
Románia
Visszaküldési időszak
30 Nap
Termék Visszaküldése

A vásárlónak kérnie kell a cserét/ termék visszajuttatását a Vevőszolgálattól a +36-23-418-109-es telefonszámon, amely hétfőtől péntekig 10.00 órától 17.00 óráig elérhető vagy emailen keresztül a budapest@somproduct.hu email címen. Kérjük nyomtassa ki ezt a formanyomtatványt és juttassa vissza  a termékkel vagy termékekkel együtt. ( az irat védelme érdekében, kérjük,hogy helyezze el egy borítékban)

A csere, illetve a visszaküldés díja 5.000. forint függetlenül a csere/ visszaküldés okától ( vásárló által rossz méret lett megadva, reklamáció a keménységgel, a termék megjelenésével kapcsolatban, vagy azért ,mert az ágykerettel nem illeszkedik a matrac vagy egyszerűen azért, mert csak cserét szeretne eszközölni indok nélkül)

 A termék a Magyar Posta MPL által lesz elszállítva 5 munkanapon belül miután minden szükséges dokumentum kitöltésre és eljuttatásra került hozzánk. / cserére vagy visszaküldésre vonatkozó nyomtatvány/.  A nyomtatványt kitöltve a tesztidőszak lejárta előtt 5 munkanappal el kell juttatni hozzánk. A tesztidőszakról bővebben a www.somproduct.hu weboldalon tájékozódhat.Amennyiben cseréről van szó a terméknek először be kell érkeznie a törökbálinti központunkba és ezután válik megmondhatóvá az új termék beérkezési ideje.

 

A matrac cseréjének feltételei

30 nap próbaidőt biztosítunk arra, hogy választott matracát tesztelhesse.

A visszaküldendő termékeket megfelelő védőcsomgalással kell, hogy ellássák védendő a szállítás során esetlegesen előforduló sérüléstől. Továbbá mellékelni kell minden dokumentumot és tartozékot. Amennyiben a termék piszkosan, sérülten vagy bármilyen látható változással érkezik vissza hozzánk, úgy a termék helyreállításának, javításának költsége a vásárlót terheli. Tehát a termék megfelelő módon történő visszajuttatása a vásárló felelőssége. Amennyiben megállapítható, hogy a termék oly módon sérült, illetve olyan állapotban került vissza hozzánk, hogy azt értkéseíteni már nem tudjuk, ez esetben elállhatunk a termék átvételétől.

Minden sztenderd méretű matrac kicserélésére egyszer van mód.

Amennyiben a választott cserematrac értéke meghaladja az eredetileg vásárolt matrac értékét, úgy ebben az esetben a vásárló köteles kifizetni a különbözetet. Fordított esetben, tehát, ha a cserematrac olcsóbb, mint az eredetileg választott, akkor a SOMPRODUCT Magyarország kft megtéríti a különbözetet a vevő részére. ( 14 napon belül a cserematrac átvételét követően)

* A 30 napos tesztidőszak nem vonatkozik a fedőmatracokra ( Pillow top), gyerekmatracokra, illetve az egyedileg legyártott matracokra.

 

A termék visszajuttatásának a feltételei

A termékeknek teljesen új állapotban kell visszakerülniük minden tartozékkal és dokumentummal.

Kérjük vegye figyelembe: matracok esetében higiéniai okokból azokat csak eredeti csomagolásban tudjuk visszavenni bontatlanul.

Amennyiben a visszaérkezett termék (matrac) sérült, foltos, koszos vagy szakadt és így nem értékesíthető tovább, fenntartjuk a jogot arra vonatkozóan, hogy felszámítsuk az árkülönbségét egy új és egy használt terméknek vagy pedig megtagadjuk a termék visszavételét amennyiben az újraértékesítés bármilyen szabályba ütközik, de  mindenképp amennyiben rajtunk kívűlálló ok vagy okok miatt nem lehetséges.

Pénzvisszatérítés a nyomtatványon megadott bankszámlaszámon történik 14 napot nem meghaladóan, miután a cserére való kérés bejelentésre kerül. ( a formanyomtatvány kitöltésével)

*Az esetlegesen adott ajándék termékek szintén visszaküldésre kell, hogy kerüljenek. Ellenkező esetben kiszámlázásra kerülnek az weboldalunkon (www.somproduct.hu) feltüntett árakon és az értékük le lesz vonva a visszatérítendő összegből.

* A termék visszavételénél jegyzőkönyv készül, illetve fotót is készítünk bizonyítandó az esetleges értékcsökkenést.

** Egyedileg elkészített termékeket nem áll módunkban cserélni/ kicserélni. Ezek a termékek egyedileg önnek lettek legyártva. Egyedileg legyártott termékeken azon termékeket értjük, amelyek méretében, megjelenésében, illetve leírásában a honlapunkon feltüntetettől, illetve leírttól www.somproduct.hu eltérő formában, méretben, színben került legyártásra. 

Voucher de 45 LEI

Valabil pentru prima comandă*

Fel