Normál ár: 179 368,82 Ft

Special Price 134 545,29 Ft

+ -
Kérjük, válasszon méretet
Adja meg a méretet
A szállítási idő 5-7 Nap
Bónusz

- 1 vagy 2 párna A matrac méretétől függően

- 3500.- forint Kedvezmény, ha ágyneműt is vásárol.

- 15.000.-forint Kedvezmény Ha a matracot ágyal együtt vásárolja

- 30 nap Tesztelési időszak

Termék információk
Modell
Természetes Kókusz és Latex Matrac
Vastagság
18 cm
Garancia
8 év
Tulajdonságok
Aloé Verá, Kokúsz, Levehető Huzat, Latex
Keménység
Kemény matrac
A javasolt maximális súly
120 kg
Gyűjtemény
Colecția Primăvară - Vară 2014
Elérhető a bemutatóteremben
Igen
Visszaküldési időszak
30 Nap
Tara Brand
Románia
Fizetési mód
Fizetés 12 kamatmentes részletben:
Leírás
Technológia: Latex 7 nyomástartó zónával / Natúr Kókusz Keménységi szint: Közepes Kemény Levehető huzat: Igen Mosható huzat: Igen Kezelés: ALOE VERA Vastagság: 18 cm Anti-allergén kezelés: Igen OEKO-TEX igazolás: Igen Garancia: 8 ÉV. A csíkok, a szabálytalan alakzat és a latexben meglévő csatornák optimális hőmérsékletet biztosítanak valamint folyamatos és teljes légáramlást. LEIRÁS Kókusz Latex Natúr Matrac az optimális kombinációt jelenti a két felhasznált összetevő között: a kókusz és latex. Az 5-7 nyomás zóna jelenléte a matracon felszabadítja a testből a nyomást, lehetővé téve a vér megfelelő keringését a testben. A szendvics szerkezet biztosítja a test fokozatos adaptálását a matrac jellemzőihez. Ezt a matracot azok számára tervezték akik természetes matracot szeretnének (ezeknek a belső tulajdonságoknak köszönhetően ez egy tökéletes matrac azok számára akik asztmában szenvednek, akik érzékenyek mindenféle allergiára, és nem teszi lehetővé az atkák elterjedését sem) magasabb fokú szilárdsággal. A latex lemezek biztosítják a matrac rugalmasságát, hajlékonyságát és optimális szellőzését, miközben a kókusz lapok a hátgerinc optimális tartását biztosítják. TERMÉK TECHNOLÓGIA A Latex Natúr Kókusz Matrac 2 Latex lemez rétegből áll és 7 zónás Perfowawe-ből, amely 3 cm vastagságú és 65Kg/m3 sűrűségű és a matrac külső rétegén található valamint 2 Bio Kókusz lemez rétegből 3 cm vastagságú és 3Kg/m3 sűrűségű, a közepén pedig egy latex lemez található 4 cm vastagsággal 65Kg/m3 sűrűséggel. 7 zónás Latex vastagsága: 3 cm - dupla réteg Perfowawe Latex vastagsága: 4 cm - 1 réteg Bio Kókusz vastagsága: 3 cm - dupla réteg, Anti-allergén vatta sűrűsége: 400 gr/m2 Felső huzat sűrűsége: 400 gr/m2 Bio Kókusz sűrűsége: 3 Kg/m3 7 zónás Latex sűrűsége: 65 Kg/m3. FELSŐ HUZAT A Latex Natúr Kókusz Matrac rendelkezik egy felső huzattal ami tűzdelt és tömörített egy anti-allergén összecsukható textilalapra 400 g/m2 sűrűséggel. A felső huzat 400 gr/m2 sűrűségű pamutból készült. A felső huzat bio pamutból készült. A matrac ALOE VERA-val való kiegészítő kezelésben részesül. A felhasznált növények termelése és éreltetése, kártevőktől való védése olyan szerves anyagok és műtrágya alkalmazása nélkül történt, amik károsithatnák az emberi szervezetet
Termék Visszaküldése

A vásárlónak kérnie kell a cserét/ termék visszajuttatását a Vevőszolgálattól a +36-23-418-109-es telefonszámon, amely hétfőtől péntekig 10.00 órától 17.00 óráig elérhető vagy emailen keresztül a budapest@somproduct.hu email címen. Kérjük nyomtassa ki ezt a formanyomtatványt és juttassa vissza  a termékkel vagy termékekkel együtt. ( az irat védelme érdekében, kérjük,hogy helyezze el egy borítékban)

A csere, illetve a visszaküldés díja 5.000. forint függetlenül a csere/ visszaküldés okától ( vásárló által rossz méret lett megadva, reklamáció a keménységgel, a termék megjelenésével kapcsolatban, vagy azért ,mert az ágykerettel nem illeszkedik a matrac vagy egyszerűen azért, mert csak cserét szeretne eszközölni indok nélkül)

 A termék a Magyar Posta MPL által lesz elszállítva 5 munkanapon belül miután minden szükséges dokumentum kitöltésre és eljuttatásra került hozzánk. / cserére vagy visszaküldésre vonatkozó nyomtatvány/.  A nyomtatványt kitöltve a tesztidőszak lejárta előtt 5 munkanappal el kell juttatni hozzánk. A tesztidőszakról bővebben a www.somproduct.hu weboldalon tájékozódhat.Amennyiben cseréről van szó a terméknek először be kell érkeznie a törökbálinti központunkba és ezután válik megmondhatóvá az új termék beérkezési ideje.

 

A matrac cseréjének feltételei

30 nap próbaidőt biztosítunk arra, hogy választott matracát tesztelhesse.

A visszaküldendő termékeket megfelelő védőcsomgalással kell, hogy ellássák védendő a szállítás során esetlegesen előforduló sérüléstől. Továbbá mellékelni kell minden dokumentumot és tartozékot. Amennyiben a termék piszkosan, sérülten vagy bármilyen látható változással érkezik vissza hozzánk, úgy a termék helyreállításának, javításának költsége a vásárlót terheli. Tehát a termék megfelelő módon történő visszajuttatása a vásárló felelőssége. Amennyiben megállapítható, hogy a termék oly módon sérült, illetve olyan állapotban került vissza hozzánk, hogy azt értkéseíteni már nem tudjuk, ez esetben elállhatunk a termék átvételétől.

Minden sztenderd méretű matrac kicserélésére egyszer van mód.

Amennyiben a választott cserematrac értéke meghaladja az eredetileg vásárolt matrac értékét, úgy ebben az esetben a vásárló köteles kifizetni a különbözetet. Fordított esetben, tehát, ha a cserematrac olcsóbb, mint az eredetileg választott, akkor a SOMPRODUCT Magyarország kft megtéríti a különbözetet a vevő részére. ( 14 napon belül a cserematrac átvételét követően)

* A 30 napos tesztidőszak nem vonatkozik a fedőmatracokra ( Pillow top), gyerekmatracokra, illetve az egyedileg legyártott matracokra.

 

A termék visszajuttatásának a feltételei

A termékeknek teljesen új állapotban kell visszakerülniük minden tartozékkal és dokumentummal.

Kérjük vegye figyelembe: matracok esetében higiéniai okokból azokat csak eredeti csomagolásban tudjuk visszavenni bontatlanul.

Amennyiben a visszaérkezett termék (matrac) sérült, foltos, koszos vagy szakadt és így nem értékesíthető tovább, fenntartjuk a jogot arra vonatkozóan, hogy felszámítsuk az árkülönbségét egy új és egy használt terméknek vagy pedig megtagadjuk a termék visszavételét amennyiben az újraértékesítés bármilyen szabályba ütközik, de  mindenképp amennyiben rajtunk kívűlálló ok vagy okok miatt nem lehetséges.

Pénzvisszatérítés a nyomtatványon megadott bankszámlaszámon történik 14 napot nem meghaladóan, miután a cserére való kérés bejelentésre kerül. ( a formanyomtatvány kitöltésével)

*Az esetlegesen adott ajándék termékek szintén visszaküldésre kell, hogy kerüljenek. Ellenkező esetben kiszámlázásra kerülnek az weboldalunkon (www.somproduct.hu) feltüntett árakon és az értékük le lesz vonva a visszatérítendő összegből.

* A termék visszavételénél jegyzőkönyv készül, illetve fotót is készítünk bizonyítandó az esetleges értékcsökkenést.

** Egyedileg elkészített termékeket nem áll módunkban cserélni/ kicserélni. Ezek a termékek egyedileg önnek lettek legyártva. Egyedileg legyártott termékeken azon termékeket értjük, amelyek méretében, megjelenésében, illetve leírásában a honlapunkon feltüntetettől, illetve leírttól www.somproduct.hu eltérő formában, méretben, színben került legyártásra. 

Voucher de 45 LEI

Valabil pentru prima comandă*

Fel