Normál ár: 179 368,82 Ft

Special Price 134 545,29 Ft

+ -
Kérjük, válasszon méretet
Adja meg a méretet
A szállítási idő 5-7 Nap
Beneficii

- 1 vagy 2 párna A matrac méretétől függően

- 3500.- forint Kedvezmény, ha ágyneműt is vásárol.

- 15.000.-forint Kedvezmény Ha a matracot ágyal együtt vásárolja

- 30 nap Tesztelési időszak

Fizetési mód
Fizetés 12 kamatmentes részletben:
Leírás
Technológia: Latex 7 nyomástartó zónával / Natúr Kókusz Keménységi szint: Közepes Kemény Levehető huzat: Igen Mosható huzat: Igen Kezelés: ALOE VERA Vastagság: 18 cm Anti-allergén kezelés: Igen OEKO-TEX igazolás: Igen Garancia: 8 ÉV. A csíkok, a szabálytalan alakzat és a latexben meglévő csatornák optimális hőmérsékletet biztosítanak valamint folyamatos és teljes légáramlást. LEIRÁS Kókusz Latex Natúr Matrac az optimális kombinációt jelenti a két felhasznált összetevő között: a kókusz és latex. Az 5-7 nyomás zóna jelenléte a matracon felszabadítja a testből a nyomást, lehetővé téve a vér megfelelő keringését a testben. A szendvics szerkezet biztosítja a test fokozatos adaptálását a matrac jellemzőihez. Ezt a matracot azok számára tervezték akik természetes matracot szeretnének (ezeknek a belső tulajdonságoknak köszönhetően ez egy tökéletes matrac azok számára akik asztmában szenvednek, akik érzékenyek mindenféle allergiára, és nem teszi lehetővé az atkák elterjedését sem) magasabb fokú szilárdsággal. A latex lemezek biztosítják a matrac rugalmasságát, hajlékonyságát és optimális szellőzését, miközben a kókusz lapok a hátgerinc optimális tartását biztosítják. TERMÉK TECHNOLÓGIA A Latex Natúr Kókusz Matrac 2 Latex lemez rétegből áll és 7 zónás Perfowawe-ből, amely 3 cm vastagságú és 65Kg/m3 sűrűségű és a matrac külső rétegén található valamint 2 Bio Kókusz lemez rétegből 3 cm vastagságú és 3Kg/m3 sűrűségű, a közepén pedig egy latex lemez található 4 cm vastagsággal 65Kg/m3 sűrűséggel. 7 zónás Latex vastagsága: 3 cm - dupla réteg Perfowawe Latex vastagsága: 4 cm - 1 réteg Bio Kókusz vastagsága: 3 cm - dupla réteg, Anti-allergén vatta sűrűsége: 400 gr/m2 Felső huzat sűrűsége: 400 gr/m2 Bio Kókusz sűrűsége: 3 Kg/m3 7 zónás Latex sűrűsége: 65 Kg/m3. FELSŐ HUZAT A Latex Natúr Kókusz Matrac rendelkezik egy felső huzattal ami tűzdelt és tömörített egy anti-allergén összecsukható textilalapra 400 g/m2 sűrűséggel. A felső huzat 400 gr/m2 sűrűségű pamutból készült. A felső huzat bio pamutból készült. A matrac ALOE VERA-val való kiegészítő kezelésben részesül. A felhasznált növények termelése és éreltetése, kártevőktől való védése olyan szerves anyagok és műtrágya alkalmazása nélkül történt, amik károsithatnák az emberi szervezetet
Product information
Modell
Természetes Kókusz és Latex Matrac
Vastagság
18 cm
Garancia
8 év
Tulajdonságok
Aloé Verá, Kokúsz, Levehető Huzat, Latex
Keménység
Kemény matrac
A javasolt maximális súly
120 kg
Gyűjtemény
Colecția Primăvară - Vară 2014
Származási ország
Románia
Visszaküldési időszak
30 Nap
Termék Visszaküldése

A vásárlónak kérnie kell a cserét/ termék visszajuttatását a Vevőszolgálattól a +36-23-418-109-es telefonszámon, amely hétfőtől péntekig 10.00 órától 17.00 óráig elérhető vagy emailen keresztül a budapest@somproduct.hu email címen. Kérjük nyomtassa ki ezt a formanyomtatványt és juttassa vissza  a termékkel vagy termékekkel együtt. ( az irat védelme érdekében, kérjük,hogy helyezze el egy borítékban)

A csere, illetve a visszaküldés díja 5.000. forint függetlenül a csere/ visszaküldés okától ( vásárló által rossz méret lett megadva, reklamáció a keménységgel, a termék megjelenésével kapcsolatban, vagy azért ,mert az ágykerettel nem illeszkedik a matrac vagy egyszerűen azért, mert csak cserét szeretne eszközölni indok nélkül)

 A termék a Magyar Posta MPL által lesz elszállítva 5 munkanapon belül miután minden szükséges dokumentum kitöltésre és eljuttatásra került hozzánk. / cserére vagy visszaküldésre vonatkozó nyomtatvány/.  A nyomtatványt kitöltve a tesztidőszak lejárta előtt 5 munkanappal el kell juttatni hozzánk. A tesztidőszakról bővebben a www.somproduct.hu weboldalon tájékozódhat.Amennyiben cseréről van szó a terméknek először be kell érkeznie a törökbálinti központunkba és ezután válik megmondhatóvá az új termék beérkezési ideje.

 

A matrac cseréjének feltételei

30 nap próbaidőt biztosítunk arra, hogy választott matracát tesztelhesse.

A visszaküldendő termékeket megfelelő védőcsomgalással kell, hogy ellássák védendő a szállítás során esetlegesen előforduló sérüléstől. Továbbá mellékelni kell minden dokumentumot és tartozékot. Amennyiben a termék piszkosan, sérülten vagy bármilyen látható változással érkezik vissza hozzánk, úgy a termék helyreállításának, javításának költsége a vásárlót terheli. Tehát a termék megfelelő módon történő visszajuttatása a vásárló felelőssége. Amennyiben megállapítható, hogy a termék oly módon sérült, illetve olyan állapotban került vissza hozzánk, hogy azt értkéseíteni már nem tudjuk, ez esetben elállhatunk a termék átvételétől.

Minden sztenderd méretű matrac kicserélésére egyszer van mód.

Amennyiben a választott cserematrac értéke meghaladja az eredetileg vásárolt matrac értékét, úgy ebben az esetben a vásárló köteles kifizetni a különbözetet. Fordított esetben, tehát, ha a cserematrac olcsóbb, mint az eredetileg választott, akkor a SOMPRODUCT Magyarország kft megtéríti a különbözetet a vevő részére. ( 14 napon belül a cserematrac átvételét követően)

* A 30 napos tesztidőszak nem vonatkozik a fedőmatracokra ( Pillow top), gyerekmatracokra, illetve az egyedileg legyártott matracokra.

 

A termék visszajuttatásának a feltételei

A termékeknek teljesen új állapotban kell visszakerülniük minden tartozékkal és dokumentummal.

Kérjük vegye figyelembe: matracok esetében higiéniai okokból azokat csak eredeti csomagolásban tudjuk visszavenni bontatlanul.

Amennyiben a visszaérkezett termék (matrac) sérült, foltos, koszos vagy szakadt és így nem értékesíthető tovább, fenntartjuk a jogot arra vonatkozóan, hogy felszámítsuk az árkülönbségét egy új és egy használt terméknek vagy pedig megtagadjuk a termék visszavételét amennyiben az újraértékesítés bármilyen szabályba ütközik, de  mindenképp amennyiben rajtunk kívűlálló ok vagy okok miatt nem lehetséges.

Pénzvisszatérítés a nyomtatványon megadott bankszámlaszámon történik 14 napot nem meghaladóan, miután a cserére való kérés bejelentésre kerül. ( a formanyomtatvány kitöltésével)

*Az esetlegesen adott ajándék termékek szintén visszaküldésre kell, hogy kerüljenek. Ellenkező esetben kiszámlázásra kerülnek az weboldalunkon (www.somproduct.hu) feltüntett árakon és az értékük le lesz vonva a visszatérítendő összegből.

* A termék visszavételénél jegyzőkönyv készül, illetve fotót is készítünk bizonyítandó az esetleges értékcsökkenést.

** Egyedileg elkészített termékeket nem áll módunkban cserélni/ kicserélni. Ezek a termékek egyedileg önnek lettek legyártva. Egyedileg legyártott termékeken azon termékeket értjük, amelyek méretében, megjelenésében, illetve leírásában a honlapunkon feltüntetettől, illetve leírttól www.somproduct.hu eltérő formában, méretben, színben került legyártásra. 

Voucher de 45 LEI

Valabil pentru prima comandă*

Fel