RRP: 24 242,06 Ft

Special Price 15 613,53 Ft

A gyártó árának 36%-át takaríthatja meg
Végső ár a kupon felhasználása után AUTUMN38
Ingyenes tárhely 120 napig
Ingyenes tárhely 120 napig
14 napon belül küldjön vissza bármit
14 napon belül küldjön vissza bármit
Több fizetési mód
Több fizetési mód
Ez a terméke a AUTUMN SALE kampány részét képezi. Használja a(z) AUTUMN38 kódot a kosarában, és extra 38% kedvezményben részesül.
Termék Információ
Származási ország
Törökország
Garancia
2 év
Köntös Típus
Nemsemleges
Méretek
M / L
Szín
Szürke
Nyomtatás
Egyszínű
Anyag
100% Pamut
Mosási Hőmérséklet
40 °C
Oeko-Tex tanúsítvány
Igen
Vegyszeres tisztítás
Nem
Fehérítés
Nem
Centrifugálás
Igen
Vasalás
Igen
Visszaküldési időszak
14 Nap
Súly
1.18 kg
Leírás

Unisex Pamut Fürdőköpeny, Madrid Szürke, M / L

Termék Visszaküldése

A szakemberekkel kötött szerződésekben fennálló fogyasztói jogokról szóló 34/2014 számú rendelet szerint a www.somproduct.hu oldalról vásárolt termékeket a kézhezvételtől számított 14 naptári napon belül visszaküldheti anélkül, hogy a visszaküldési döntést indokolnia kellene, és a termékek visszaküldésének közvetlen költségein kívül egyéb költsége merülne fel.

Egyes termékek esetében hosszabb visszaküldési időszakot kínál a SomProduct, ez az időszak a termékbemutató oldalon található.

A termék visszaküldése INGYENES.

Ezért Önnek, fogyasztónak joga van egyoldalúan, 14 naptári napon belül, kötbér és indoklás nélkül felmondani a távollevők közötti szerződést a 34/2014. sz. sürgősségi rendelet értelmében.

A visszaküldési űrlap a MYSOMPRODUCT részben a Footer (lábléc) 2. oszlopában található.

A visszaküldési űrlapot legkésőbb a jogszabályban meghatározott 14. naptári napig (vagy 14 napnál hosszabb próbaidő esetén a termék átvételétől számított próbaidőn túli utolsó naptári napon) kell kitölteni. Például, ha egy terméknél 60 napos tesztelés jár, az űrlap kitöltésének határideje legkésőbb a termék átvételétől számított 60. naptári nap). Az ezen időszak után kitöltött űrlapok nem érvényesek.

A visszaküldött termék nem lehet sérült, és nem lehet rajta látható használati nyom.

A pénz visszafizetésére a visszaküldési határozat közlésétől számított legfeljebb 14 napon belül kerül sor az ügyfél által a visszaküldési lapon megadott bankszámlára.

A 34/2014. számú sürgősségi rendelet 14. cikkely (3) bekezdése szerint a fogyasztó csak a termékek használatából eredő értékcsökkenésért felelős, eltérően azoktól, amik a termék jellegének, jellemzőinek és működésének megállapításához szükségesek.

A fogyasztó által bemutatott vagy egyértelműen személyre szabott termékek a 34/2014 számú sürgősségi rendelet 16. cikkének c) pontja szerint nem visszaküldhetőek.

Ha a visszaküldött termék sérült, foltos, piszkos vagy törött, és új termékként nem értékesíthető, fenntartjuk a jogot arra, hogy az új termék és a már használt termék árkülönbözetére díjat számítsunk fel, vagy amennyiben olyan állapotban található, amely nem teszi lehetővé számunkra a továbbértékesítést, fenntartjuk a jogot a termék visszautasítására.

Kérdések és Válaszok

Tegyél fel egy kérdést és kapj választ közösségünktől

Fel